TBMM'nin bugünkü gündem başlıkları belli oldu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 22 Kasım 2007 09:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Saat 14.00'te toplanacak olan TBMM Genel Kurulu'nda, Uluslararası Çocuk Kaçırmanın Hukuki Veçhelerine İlişkin Yasa Tasarısı'nın görüşmelerine devam edilecek.

Saat 10.00'da toplanacak Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı ile Merkezi Yönetim Kesinhesap Kanunu tasarılarının maddeleri görüşülecek.

TBMM Başkanvekili Meral Akşener, saat 10.15'te Belarus Parlamentosu Bölgesel ve Yerel Yönetim Daimi Komisyonu Başkanı Armatoly Malofeyev ve beraberindeki heyeti kabul edecek.

KİT Komisyonu, saat 10.30'da toplanarak, Türkiye Elektrik İletim AŞ ile Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt AŞ'nin hesaplarını denetleyecek.

Saat 10.30'da toplanacak Sağlık Komisyonu'nda, Kamu Hastane Birlikleri Pilot Uygulaması Hakkında Kanun Tasarısı görüşülecek.

Adalet Komisyonu, saat 10.30'da toplanarak, Hakimler ve Savcılar Kanunu'nda değişiklik yapılmasına ilişkin kanun teklifini ele alacak.

CHP Grup Başkanvekili Hakkı Suha Okay, saat 11.00'de basın toplantısı düzenleyecek.

Türkiye AB Karma Parlamento Komisyonu'nun 58. Genel Kurul Toplantısı, saat 12.35'te Eşbaşkanlar Yaşar Yakış ve Joost Lagendijk'in TBMM Tören Salonu'nda düzenleyeceği ortak basın toplantısıyla sona erecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber